...
  • Diensten
  • Cases
  • Onze Visie
  • Contact

Ontwikkeling & CMS

Bij Vision brengen we jouw ideeën tot leven door middel van onze naadloze ontwikkelingsprocessen.

Wij brengen jouw visie tot leven

Hier wordt het ontwerp van de nieuwe website omgezet in een functioneel systeem. De koppeling met het CMS systeem WordPress of Webflow wordt tot stand gebracht en de ontwerpen worden functioneel gemaakt en getest op elk schermformaat.

De ontwikkelingfase:

Snel en eenvoudig zelf bewerken. Zonder codes!

Ons ontwikkelingsteam maakt een gepersonaliseerde WordPress website die je gemakkelijk zelf kunt bewerken. Alles wordt aangeleverd in contentblokken die volledig naar jouw wensen kunnen worden aangepast. Zelf iets aanpassen, wijzigen en toevoegen na oplevering is eenvoudig. Heeft u nog een vraag? Ons support team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Jouw persoonlijke projectmanager

Bij Vision starten we de strategiefase met een gezamenlijke kick-off sessie. Tijdens deze sessie bespreken we belangrijke aspecten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw bedrijf, de doelgroep(en), customer journeys en belangrijke content en taken. Zo kunnen wij het product optimaal afstemmen op jouw wensen, de juiste uitstraling creëren en de benodigde functionaliteiten integreren.

Arsh Singh

Timon Verhoeven

Plan van aanpak & presentatie

Bij Vision werken we graag gestructureerd en transparant. We starten met een kick off en brainstormsessie om tot een gedegen strategie te komen. Vervolgens gaat ons team aan de slag en presenteren we een uitgewerkt plan van aanpak, eventueel aangevuld met additionele diensten. Na jouw akkoord gaan we samen aan de slag om het plan uit te voeren.

Wat kan jij van ons verwachten?

Bij Vision streven we ernaar om persoonlijke relaties met onze klanten op te bouwen. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwensband, maar geeft ons ook de vrijheid om het beste werk te leveren. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige diensten en het stimuleren van jouw bedrijfsgroei.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.