...
  • Diensten
  • Cases
  • Onze Visie
  • Contact

HomeCasesVester Projectontwikkeling

Vester Projectontwikkeling

Branche

Projectontwikkeling

Vester creëert een thuis voor iedereen. Deze organisatie ontwikkelt huur- en koopwoningen voor de woningzoekers in het middensegment, waar op dit moment onvoldoende aanbod voor is. Vision Webagency heeft meegedacht en gewerkt aan de vertaling van deze innovatieve organisatie en een overtuigende brand identity en website neergezet.

Het doel was om een website te creëren die de missie en visie van Vester overbrengt en de gebruiker informeert over de verschillende woonvormen, de kwaliteit van de woningen en de leefomgeving die zij aanbieden

Het design van de website is gericht op het overbrengen van een moderne en duurzame uitstraling, passend bij de waarden van Vester. De website is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface, waardoor de bezoekers snel en makkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Tijdens het designproces is er nauw samengewerkt met Vester om hun visie en wensen in kaart te brengen en deze te vertalen naar een passend design.

Onze visie implementeren

Wat wij voor Vester hebben kunnen betekenen

De website van Vester Projectontwikkeling is ontworpen om te inspireren en te informeren over duurzaam wonen en de ontwikkelingen in de woningmarkt. Het is een belangrijk middel geworden voor Vester om potentiële klanten te bereiken en te laten zien waar ze voor staan als organisatie.

 

Mobile-first development

Webdesign op maat

Webdevelopment

UX/UI Design

Brand Strategy

SEO

Zit jij met een uitdaging? We helpen je graag op weg naar de oplossing. Vrijblijvend.

Samen realiseren wij jouw visie

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.