...
  • Diensten
  • Cases
  • Onze Visie
  • Contact

Een webshop die verkoopt. Speciaal voor jouw brand gebouwd

24

Aan het ontwikkelen

6

Actieve projecten

Van concept tot creatie

Vision creëert een unieke webshop die jouw bedrijf laat stralen

Maatwerk

Bij Vision geloven we sterk in een persoonlijke aanpak en ontwikkelen we webshops op maat die aansluiten bij de visie en doelen van onze klanten. Geen enkele webshop is hetzelfde en we zorgen ervoor dat elk project uniek is.

Resultaatgerichtheid

Wij streven naar het behalen van resultaten voor onze klanten. We zorgen voor een naadloze gebruikerservaring en zorgen ervoor dat de webshop goed presteert op het gebied van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en conversies

Samenwerking

We vinden het geweldig om nauw samen te werken met onze klanten en om hun visie en doelen te in kaart te brengen. We hechten veel waarde aan communicatie en transparantie en zorgen ervoor dat onze klanten betrokken zijn bij elke stap van het proces.

Bij Vision begrijpen we dat jouw website het digitale visitekaartje van jouw bedrijf is en de eerste indruk telt.

Onze partners

Breng jouw visie tot leven met Vision

Bij Vision streven we er naar om waarde toe te voegen aan jouw bedrijf. Wij geloven in de kracht van design om jouw visie tot leven te brengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen mooi is, maar ook resultaatgericht. It begins with creativity & technology

239

Websites gebouwd

6

Jaar ervaring

93

Klanttevredenheid

Wat onze klanten vinden

Een greep uit de klanten waar we mee gewerkt hebben.

Deze klanten gingen jou voor

Een overzicht van een aantal cases waar wij aan gewerkt hebben.

Een antwoord op jouw brandende vraag

Heb je vragen? Geen paniek, we got all the answers!

Geen tijd om te lezen?

Geen probleem, we snappen dat! Neem nu contact met ons op en we zullen je vraag uitgebreid, maar snel genoeg beantwoorden zodat je je bezig kan houden met belangrijke zaken, zoals het kijken van grappige kattenfilmpjes op internet.

Hoe lang duurt het om een website te ontwerpen en ontwikkelen?

Dit hangt af van de complexiteit van de website en jouw specifieke behoeften. We streven er echter naar om projecten tussen de 2-4 weken af te ronden

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een website?

Omdat iedere website uniek is, kunnen we pas na een kennismakingsgesprek waarin wij jouw wensen en ideeën bespreken, een concrete prijsopgave doen. We nemen uitgebreid de tijd om alle kosten met je door te nemen voordat we met de website beginnen. Wij zullen niet afwijken van ons budget zonder dit uitgebreid met jou te overleggen. Bij Vision zit je nooit vast aan verborgen kosten!

Welke platforms gebruikt Vision voor webdesign- en ontwikkeling?

We gebruiken de nieuwste technologieën en platforms om hoogwaardige websites te ontwerpen en ontwikkelen. Dit omvat onder meer WordPress, Webflow, Shopify, WooCommerce, React en Angular. De best passende platform wordt bepaald op basis van jouw wensen en behoeftes.

Kan ik voorbeelden zien van websites die Vision eerder heeft ontworpen en ontwikkeld?

Zeker! We hebben een portfolio op onze website waar je enkele van onze eerdere projecten kunt bekijken.

Biedt Vision ook website-onderhoud en -ondersteuning na de lancering?

Ja, wij bieden website-onderhoud en -ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren en up-to-date blijft.

Kan ik mijn eigen inhoud aan mijn website toevoegen en beheren?

Ja, zeker. We zullen een contentmanagementsysteem (CMS) integreren dat het eenvoudig maakt om inhoud toe te voegen, te bewerken en te beheren zonder dat technische kennis vereist is.

Wat maakt Vision anders dan andere digitale bureaus?

Vision onderscheidt zich door ons team van ervaren en gepassioneerde experts, onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid en ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Hoe kan ik met Vision samenwerken en wat is het proces?

Neem contact met ons op en vertel ons over jouw project. We zullen vervolgens een kennismakingsgesprek inplannen en het proces van A-Z met je doornemen.

Wat voor resultaten kan ik verwachten van de diensten van Vision?

We streven ernaar om meetbare en positieve resultaten te leveren voor onze klanten, zoals meer websiteverkeer, hogere conversieratio’s en betere online zichtbaarheid. Ons team zal jouw digitale strategie aanpassen en optimaliseren om deze resultaten te bereiken. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.